• Țara
  • Regiune
  • Podgorie
  • Soi
  • Culoare

Tóth Ferenc

Tóth Ferenc

În regiunea viticolă Eger creșterea strugurilor și producerea vinurilor are o tradiție bogată și un trecut secular. Podgoria dispune de 20 ha de viță de vie, toate terenurile fiind situate în cele mai bune părți ale zonei: Síkhegy, Almagyar-dűlő, Marinka-dűlő, Tihamér-tető, Galagonyás, Áfrika. Podgoria se caracterizează printr-o mare varietate de soiuri cultivate: Fetească albă, Fetească regală, Blaufränkisch, Cadarcă, Pinot noir, Cabernet franc, Cabernet sauvignon și Merlot.
Preocuparea noastră principală este de a îmbina cele mai moderne tehnologii disponibile cu cele tradiționale păstrând gustul vechi de Eger. Podgoria se caracterizează prin faptul că toate lucrările sunt efectuate prin forțe proprii începând de la plantarea viței de vie și până la îmbutelierea vinurilor, deținând astfel controlul asupra întregului proces.
Prelucrarea strugurilor se face prin metode tradiționale și reductive. Majoritatea vinurilor albe se produc prin fermentare controlată.